Kategóriák

Magánbölcsőde, családi napközi, magánovi XIII. kerület

Alapítványi magánbölcsődénk és magánovink kis létszámú, maximum 12 fős csoportokkal, kertes családi házban várja az angyalföldi kicsiket, életkor szerinti bontásban 1996 óta. Családi napközinkben nagy hangsúlyt kap a személyre szabott figyelem és fejlesztés, gondoskodás, a gyerekek szokásait a szülők segítségével már az érkezéskor részletesen átvesszük, hogy a kicsik kezdettől jól érezhessék magukat. Angol és német oktatást is biztosítunk, természetesen játékos formában, hiszen tudjuk, hogy az ovis-bölcsis korosztály alapvető tevékenysége a játék. A kicsik fejlesztését magánbölcsődénkben és magánovinkban, az életkor sajátosságait, igényeit figyelembe véve alkalmazzuk.

 • óvoda
 • magánbölcsőde 13. kerület
 • magánóvoda
 • családi napközi
 • bölcsőde
 • magánovi
 • angol nyelv oktatás
 • bölcsis angol
 • ovis angol
 • ovis német Angyalföld
 • bölcsis német
 • zöldövezeti óvoda
 • zöldövezeti bölcsőde XIII. kerület
 • fejlesztő óvoda
 • fejlesztő bölcsőde

Sok játékkal, mesével, verseléssel, énekléssel várjuk  családi napközinkben a kicsiket, ahol a jó hangulatról képzett munkatársaink gondoskodnak!

 

Térkép


Fogpótlás Angyalföld,...
Rövid leírás: Angyalföldi pácienseinket is várjuk, ha esztétikus fogpótlást szeretnének a legmodernebb eljárás, a fogbeültetés alkalmazásával! A XIII. kerületből is várjuk megkeresését!
Kamerarendszer kiépítés...
Rövid leírás: Tűzjelző rendszerek kiépítésével is foglalkozik cégünk Angyalföldön, cégek és magánszemélyek megbízásából vállaljuk kamerarendszerek kiépítését is a XIII. kerületben!
Kárpitos bútor...
Rövid leírás: Kárpitos bútorok készítésével foglalkozunk Angyalföldön. Ha meglévő bútorát szeretné felújítani, akár hozott anyagból is vállalunk kárpitozást a 13. kerületben!
Vízszerelés,...
Rövid leírás: Vízszerelést vállalunk angyalföldi megbízóink részére, továbbá éjjel-nappal hívható szakembereink gázszerelést és garanciális fűtésszerelést vállalnak a XIII. kerületben.
Síkölcsönző Angyalföld,...
Rövid leírás: Télen barátai síelni mennek, de Ön itthon marad, mert nincs sífelszerelése? Ne aggódjon! Nézze meg kínálatunkat, ahol sífelszerelést kölcsönözhet, és használt sporteszközöket vásárolhat.

Legkeresettebb

Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: Diszállat, Kisállat kereskedés Anygalföld
Magánbölcsőde, családi...
Rövid leírás: Amennyiben XIII. kerületi magánovit vagy magánbölcsődét keres, nézze meg honlapunk szolgáltatásait! Angyalföldi gyermekeinket is szeretettel és sok gondoskodással várjuk családi napközinkben!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Horgászbolt, díszállat...
Rövid leírás: Angyalföldi horgászboltot keres? Esetleg díszállat kereskedést szeretne találni? Akkor jöjjön el cégünkhöz, mely a 13. kerületben található!
Prospektus nyomtatás...
Rövid leírás: Nyomdánk Angyalföldről is várja megrendelését, rövid kivitelezési határidővel, hatalmas napi kapacitással! A XIII. kerületi megrendelők részére prospektus nyomtatást is vállalunk.
Csokicsöves szolárium...
Rövid leírás: Szalonunkban kavitációs zsírbontást is alkalmazunk Angyalföldön, illetve a szép alak elérése után csokicsöves szoláriumunkban teheti még szebbé az összhatást! A XIII. kerületben várjuk!
Érintésvédelem...
Rövid leírás: Villanyszerelési munkákat vállalunk angyalföldi otthonokban, de érintésvédelemmel is foglalkozunk a XIII. kerületi megbízók részére.
Gyermekfogászat...
Rövid leírás: Angyalföldről is várjuk kis pácienseinket gyermekfogászatunkon! Az egész család rendelkezésére áll esztétikai fogászatunk akár a XIII. kerületből is!
Hővisszanyerő szellőzés...
Rövid leírás: Angyalföldi cégünk hőszivattyú rendszerek kiépítését végzi, illetve nem csak a XIII. kerületben végzünk hővisszanyerő szellőzési rendszer telepítését!