Kategóriák

Magánbölcsőde, családi napközi, magánovi XIII. kerület

Alapítványi magánbölcsődénk és magánovink kis létszámú, maximum 12 fős csoportokkal, kertes családi házban várja az angyalföldi kicsiket, életkor szerinti bontásban 1996 óta. Családi napközinkben nagy hangsúlyt kap a személyre szabott figyelem és fejlesztés, gondoskodás, a gyerekek szokásait a szülők segítségével már az érkezéskor részletesen átvesszük, hogy a kicsik kezdettől jól érezhessék magukat. Angol és német oktatást is biztosítunk, természetesen játékos formában, hiszen tudjuk, hogy az ovis-bölcsis korosztály alapvető tevékenysége a játék. A kicsik fejlesztését magánbölcsődénkben és magánovinkban, az életkor sajátosságait, igényeit figyelembe véve alkalmazzuk.

 • óvoda
 • magánbölcsőde 13. kerület
 • magánóvoda
 • családi napközi
 • bölcsőde
 • magánovi
 • angol nyelv oktatás
 • bölcsis angol
 • ovis angol
 • ovis német Angyalföld
 • bölcsis német
 • zöldövezeti óvoda
 • zöldövezeti bölcsőde XIII. kerület
 • fejlesztő óvoda
 • fejlesztő bölcsőde

Sok játékkal, mesével, verseléssel, énekléssel várjuk  családi napközinkben a kicsiket, ahol a jó hangulatról képzett munkatársaink gondoskodnak!

 

Térkép


Irodatechnika,...
Rövid leírás: Fénymásolókkal, faxokkal, a hozzájuk tartozó tonerekkel valamint festékkazettákkal foglalkozik cégünk a XIII. kerületben. Angyalföldi cégek részére komplett irodatechnikai szolgáltatások!
Irodatakarítás...
Rövid leírás: Angyalföldi cégünk épülettakarításra, azon belül főképp irodaház takarításra specializálódott. Az irodatakarítási feladatokat a 13. kerület mellett bárhol vállaljuk!
Érintésvédelem...
Rövid leírás: Villanyszerelési munkákat vállalunk angyalföldi otthonokban, de érintésvédelemmel is foglalkozunk a XIII. kerületi megbízók részére.
Prospektus nyomtatás...
Rövid leírás: Nyomdánk Angyalföldről is várja megrendelését, rövid kivitelezési határidővel, hatalmas napi kapacitással! A XIII. kerületi megrendelők részére prospektus nyomtatást is vállalunk.
Biokozmetika...
Rövid leírás: Angyalföldi hölgyek részére is végzek mikrodermabráziót a szép, friss arcbőr érdekében. A biokozmetikában számos fiatalító kezelést alkalmazok a 13. kerületi hölgyek részére!

Legkeresettebb

Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: Diszállat, Kisállat kereskedés Anygalföld
Magánbölcsőde, családi...
Rövid leírás: Amennyiben XIII. kerületi magánovit vagy magánbölcsődét keres, nézze meg honlapunk szolgáltatásait! Angyalföldi gyermekeinket is szeretettel és sok gondoskodással várjuk családi napközinkben!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Horgászbolt, díszállat...
Rövid leírás: Angyalföldi horgászboltot keres? Esetleg díszállat kereskedést szeretne találni? Akkor jöjjön el cégünkhöz, mely a 13. kerületben található!
Hajcsomózás, 3D...
Rövid leírás: Hajhosszabbítás a XIII. kerületieknek is. Nem tudja milyen eljárással csináltasson hosszú hajat? Látogasson el hozzánk és segítünk Önnek, illetve kozmetikusunk 3D műszempilla készítéssel is várja vendégeit.
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Mobiltelefon, PDA,...
Rövid leírás: Ha olyan üzletet keres Angyalföldön, ahol mobiltelefont, PDA-t vásárolhat, és még GPS-t is tartanak, megtalálta! A XIII. kerületben várjuk!
Lakásfelújítás,...
Rövid leírás: Lakásfelújítást vállalok Angyalföldön. Gipszkartonozást és parkettacsiszolást is végzünk megbízható szakemberekkel. A XIII. kerületből várom hívását!
Tetoválás, piercing 13....
Rövid leírás: Az angyalföldieket is várjuk minőségi tetoválások készítésével. Piercing behelyezésével is foglalkozunk a XIII. kerületiek részére!