Kategóriák

Magánbölcsőde, családi napközi, magánovi XIII. kerület

Alapítványi magánbölcsődénk és magánovink kis létszámú, maximum 12 fős csoportokkal, kertes családi házban várja az angyalföldi kicsiket, életkor szerinti bontásban 1996 óta. Családi napközinkben nagy hangsúlyt kap a személyre szabott figyelem és fejlesztés, gondoskodás, a gyerekek szokásait a szülők segítségével már az érkezéskor részletesen átvesszük, hogy a kicsik kezdettől jól érezhessék magukat. Angol és német oktatást is biztosítunk, természetesen játékos formában, hiszen tudjuk, hogy az ovis-bölcsis korosztály alapvető tevékenysége a játék. A kicsik fejlesztését magánbölcsődénkben és magánovinkban, az életkor sajátosságait, igényeit figyelembe véve alkalmazzuk.

 • óvoda
 • magánbölcsőde 13. kerület
 • magánóvoda
 • családi napközi
 • bölcsőde
 • magánovi
 • angol nyelv oktatás
 • bölcsis angol
 • ovis angol
 • ovis német Angyalföld
 • bölcsis német
 • zöldövezeti óvoda
 • zöldövezeti bölcsőde XIII. kerület
 • fejlesztő óvoda
 • fejlesztő bölcsőde

Sok játékkal, mesével, verseléssel, énekléssel várjuk  családi napközinkben a kicsiket, ahol a jó hangulatról képzett munkatársaink gondoskodnak!

 

Térkép


Fagyasztó javítás,...
Rövid leírás: Szárítógép szereléssel foglalkozunk évek óta, a XIII. kerületben. Szakembereink fagyasztó javítást is végeznek angyalföldi otthonokban, korrekt munkavégzéssel!
Autóüveg, szélvédő...
Rövid leírás: Autóüveges műhelyünk Angyalföldről is várja szélvédő javítással, igény szerint szélvédő cserével, Casco ügyintézéssel. A XIII. kerületből várjuk!
Árnyékolástechnika,...
Rövid leírás: Műanyag redőny gyártásával és szúnyoghálóval foglalkozik angyalföldi árnyékolástechnikai cégünk a 13. kerületi lakosság és közületi megbízók részére.
Allergiavizsgálat...
Rövid leírás: Felnőtteket és gyermekeket egyaránt várok allergológusként a XIII. kerületből, ha allergiavizsgálatra és korszerű kezelésekre van szükség!
Akkumulátor szaküzlet,...
Rövid leírás: Akkumulátor szaküzletünk állandó kedvezményekkel várja, nagy márkákat kínálunk nem csak autókhoz, házhozszállítással is! A XIII. kerületből is várja autóakkumulátor boltunk!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: XIII. kerületi kisállatkereskedésünk szakmai tanácsadással várja a gazdikat, bármilyen probléma esetén rendelkezésre állunk! Állateledelek nagy választéka Angyalföldön!
Magánbölcsőde, családi...
Rövid leírás: Amennyiben XIII. kerületi magánovit vagy magánbölcsődét keres, nézze meg honlapunk szolgáltatásait! Angyalföldi gyermekeinket is szeretettel és sok gondoskodással várjuk családi napközinkben!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Fodrászkellék,...
Rövid leírás: Angyalföldről várja fodrászkellék boltunk, ahol professzionális hajfestéket, számos minőségi hajápolószert kínálunk a XIII. kerületieknek!
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Redőny Angyalföld -...
Rövid leírás: Motoros redőnyt szeretne angyalföldi otthonára? Cégünk hosszú évek tapasztalatával a redőny gyártás területén várja az érdeklődőket!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Postázás, Postai...
Rövid leírás: Postai ügyintézésére van szüksége a 13. kerületben? Postázással, postai szolgáltatásokkal várjuk partnereinket Angyalföldön!
Mosógép javítás,...
Rövid leírás: Mosógép javításra, esetleg mosogatógép szerelőre van szüksége Angyalföldön? Keressen minket a 13. kerületbe, ahol vállaljuk villanybojlerek javítását is!
Harcművészet oktatás,...
Rövid leírás: Angyalföldi önvédelmi tanfolyamunkon, ősi harcművészet oktatással várjuk a 13. kerületi hölgyeket és urakat!