Kategóriák

Magánbölcsőde, családi napközi, magánovi XIII. kerület Népszerű

Cím
1038, Budapest, Vasút sor 19.
Név
Katica Óvoda
Telefon
06-1/240-2203, 06-30/324-6875

Alapítványi magánbölcsődénk és magánovink kis létszámú, maximum 12 fős csoportokkal, kertes családi házban várja az angyalföldi kicsiket, életkor szerinti bontásban 1996 óta. Családi napközinkben nagy hangsúlyt kap a személyre szabott figyelem és fejlesztés, gondoskodás, a gyerekek szokásait a szülők segítségével már az érkezéskor részletesen átvesszük, hogy a kicsik kezdettől jól érezhessék magukat. Angol és német oktatást is biztosítunk, természetesen játékos formában, hiszen tudjuk, hogy az ovis-bölcsis korosztály alapvető tevékenysége a játék. A kicsik fejlesztését magánbölcsődénkben és magánovinkban, az életkor sajátosságait, igényeit figyelembe véve alkalmazzuk.

 • óvoda
 • magánbölcsőde 13. kerület
 • magánóvoda
 • családi napközi
 • bölcsőde
 • magánovi
 • angol nyelv oktatás
 • bölcsis angol
 • ovis angol
 • ovis német Angyalföld
 • bölcsis német
 • zöldövezeti óvoda
 • zöldövezeti bölcsőde XIII. kerület
 • fejlesztő óvoda
 • fejlesztő bölcsőde

Sok játékkal, mesével, verseléssel, énekléssel várjuk  családi napközinkben a kicsiket, ahol a jó hangulatról képzett munkatársaink gondoskodnak!

 

Térkép


Fitness club XIII....
Rövid leírás: A 13. kerületben várja fitness clubunk, ahol számos edzésforma között megtalálja az aerobik órát is, mely növeli az állóképességet és hatékonyan egészíti ki a fogyókúrát is!
Zsigeri zsírbontás...
Rövid leírás: Lipo lézeres alakformálással foglalkozunk angyalföldi vendégeink részére, mely forradalmi újdonság a zsírbontás terén! Emellett zsigeri zsírbontást is végzünk a 13. kerületiek részére.
Angol nyelvoktatás...
Rövid leírás: Nyelviskolát keres a 13. kerületben, ahol valóban használható nyelvtudást szerezhet? Angol nyelvoktatással foglalkozunk Angyalföldön, gyors eredménnyel!
Műanyag javítás...
Rövid leírás: Angyalföldről is várom az autósok mellett a motorosokat, robogósokat is, ha műanyag javításra van szükség! A XIII. kerületiek részére karosszériajavítással foglalkozom.
Autószerviz, kipufogó,...
Rövid leírás: Angyalföldi autószervizünkben foglalkozunk az általános javítási feladatok mellett kipufogó és futómű állítással is. Jöjjön el hozzánk a 13. kerületbe!

Legkeresettebb

Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: Diszállat, Kisállat kereskedés Anygalföld
Magánbölcsőde, családi...
Rövid leírás: Amennyiben XIII. kerületi magánovit vagy magánbölcsődét keres, nézze meg honlapunk szolgáltatásait! Angyalföldi gyermekeinket is szeretettel és sok gondoskodással várjuk családi napközinkben!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Horgászbolt, díszállat...
Rövid leírás: Angyalföldi horgászboltot keres? Esetleg díszállat kereskedést szeretne találni? Akkor jöjjön el cégünkhöz, mely a 13. kerületben található!
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Kormánymű javítás,...
Rövid leírás: A műhelyünkbe behozott kormányműveket 24-48 órán belül megjavítjuk, és már viheti is.
Állatorvosi rendelő...
Rövid leírás: Állatorvosi rendelő ahol kutyája cicája a legjobb ellátást kapja. Keressen minket a XIII. kerületben, Angyalföldön. Szeretettel árjuk kedvencével együtt!
Költöztetés Angyalföld,...
Rövid leírás: Költöztetéssel foglalkozó, tapasztalt céget keres a 13. kerületben? Sok éves tapasztalattal várjuk hívását, ha fuvarozásról van is szó Angyalföldön!
Redőnygyártás,...
Rövid leírás: Redőnygyártás mellett szalagfüggönyökkel is foglalkozunk a XIII. kerületben. Ha reluxát álmodott meg otthonába, vagy harmonikaajtót szeretne, Angyalföldön kivitelezzük!
Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: Diszállat, Kisállat kereskedés Anygalföld