Kategóriák

Magánbölcsőde, családi napközi, magánovi XIII. kerület

Alapítványi magánbölcsődénk és magánovink kis létszámú, maximum 12 fős csoportokkal, kertes családi házban várja az angyalföldi kicsiket, életkor szerinti bontásban 1996 óta. Családi napközinkben nagy hangsúlyt kap a személyre szabott figyelem és fejlesztés, gondoskodás, a gyerekek szokásait a szülők segítségével már az érkezéskor részletesen átvesszük, hogy a kicsik kezdettől jól érezhessék magukat. Angol és német oktatást is biztosítunk, természetesen játékos formában, hiszen tudjuk, hogy az ovis-bölcsis korosztály alapvető tevékenysége a játék. A kicsik fejlesztését magánbölcsődénkben és magánovinkban, az életkor sajátosságait, igényeit figyelembe véve alkalmazzuk.

 • óvoda
 • magánbölcsőde 13. kerület
 • magánóvoda
 • családi napközi
 • bölcsőde
 • magánovi
 • angol nyelv oktatás
 • bölcsis angol
 • ovis angol
 • ovis német Angyalföld
 • bölcsis német
 • zöldövezeti óvoda
 • zöldövezeti bölcsőde XIII. kerület
 • fejlesztő óvoda
 • fejlesztő bölcsőde

Sok játékkal, mesével, verseléssel, énekléssel várjuk  családi napközinkben a kicsiket, ahol a jó hangulatról képzett munkatársaink gondoskodnak!

 

Térkép


Tai ji oktatás...
Rövid leírás: A XIII. kerületben is várom harcművészeti tanfolyamaimon az érdeklődőket, ahol a Tai ji oktatáson belül a kínai kultúrával is megismerkedhetnek az angyalföldiek!
Fagyasztó javítás,...
Rövid leírás: Szárítógép szereléssel foglalkozunk évek óta, a XIII. kerületben. Szakembereink fagyasztó javítást is végeznek angyalföldi otthonokban, korrekt munkavégzéssel!
Árnyékolástechnika,...
Rövid leírás: Műanyag redőny gyártásával és szúnyoghálóval foglalkozik angyalföldi árnyékolástechnikai cégünk a 13. kerületi lakosság és közületi megbízók részére.
Svédmasszázs,...
Rövid leírás: Elmenne egy jó talpmasszázsra vagy egy frissítő svédmasszázsra egy masszőrhöz a XIII. kerületebn? Akkor honlapunkon kérjen időpontot, ahol bővebb infót talál a méregtelenítő nyirokmasszázsról is.
Lézernyomtató javítás...
Rövid leírás: Nyomtató szervizünk várja szeretettel az angyalföldieket, ha meghibásodott a lézernyomtató vagy a fax. Szervizünk rövid határidővel dolgozik, keressen minket a XIII. kerületben.

Legkeresettebb

Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: Diszállat, Kisállat kereskedés Anygalföld
Magánbölcsőde, családi...
Rövid leírás: Amennyiben XIII. kerületi magánovit vagy magánbölcsődét keres, nézze meg honlapunk szolgáltatásait! Angyalföldi gyermekeinket is szeretettel és sok gondoskodással várjuk családi napközinkben!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Horgászbolt, díszállat...
Rövid leírás: Angyalföldi horgászboltot keres? Esetleg díszállat kereskedést szeretne találni? Akkor jöjjön el cégünkhöz, mely a 13. kerületben található!
Szépséghibás...
Rövid leírás: Szépséghibás mosogatógépet is megtalálnak angyalföldi vásárlóink üzletünkben. Kedvező áron kínálunk szépséghibás hűtőgépeket is, ha eljön a XIII. kerületből!
Irodatechnika,...
Rövid leírás: Fénymásolókkal, faxokkal, a hozzájuk tartozó tonerekkel valamint festékkazettákkal foglalkozik cégünk a XIII. kerületben. Angyalföldi cégek részére komplett irodatechnikai szolgáltatások!
Sebész, érsebész,...
Rövid leírás: Angyalföldről is várja betegeit sebész orvos, aki érszűkület vizsgálatot illetve visszérkezelést végez. Nagy tapasztalattal áll rendelkezésre érsebész a XIII. kerületből!
Kerékpárbolt,...
Rövid leírás: Angyalföldről is várja a bringásokat kerékpárboltunk kiegészítőkkel is! Kerékpárszervizünk a XIII. kerületiek részére is vállal javítást!
Borkülönlegesség,...
Rövid leírás: Kávézónk és borházunk számos borkülönlegességgel várja Angyalföldről! Ha igazi sörkülönlegességet keres, jöjjön hozzánk a XIII. kerületből!