Kategóriák

Magánbölcsőde, családi napközi, magánovi XIII. kerület

Alapítványi magánbölcsődénk és magánovink kis létszámú, maximum 12 fős csoportokkal, kertes családi házban várja az angyalföldi kicsiket, életkor szerinti bontásban 1996 óta. Családi napközinkben nagy hangsúlyt kap a személyre szabott figyelem és fejlesztés, gondoskodás, a gyerekek szokásait a szülők segítségével már az érkezéskor részletesen átvesszük, hogy a kicsik kezdettől jól érezhessék magukat. Angol és német oktatást is biztosítunk, természetesen játékos formában, hiszen tudjuk, hogy az ovis-bölcsis korosztály alapvető tevékenysége a játék. A kicsik fejlesztését magánbölcsődénkben és magánovinkban, az életkor sajátosságait, igényeit figyelembe véve alkalmazzuk.

 • óvoda
 • magánbölcsőde 13. kerület
 • magánóvoda
 • családi napközi
 • bölcsőde
 • magánovi
 • angol nyelv oktatás
 • bölcsis angol
 • ovis angol
 • ovis német Angyalföld
 • bölcsis német
 • zöldövezeti óvoda
 • zöldövezeti bölcsőde XIII. kerület
 • fejlesztő óvoda
 • fejlesztő bölcsőde

Sok játékkal, mesével, verseléssel, énekléssel várjuk  családi napközinkben a kicsiket, ahol a jó hangulatról képzett munkatársaink gondoskodnak!

 

Térkép


Ingatlanjogi tanácsadás...
Rövid leírás: Angyalföldön élők családjogi képviseletét is biztosítja ügyvédi irodánk, ahol adásvételnél vállalunk ingatlanjogi tanácsadást is a 13. kerületből érkezőknek.
Napi takarítás 13....
Rövid leírás: Speciális fertőtlenítő takarítással is foglalkozunk a XIII. kerületben, de napi takarítást is vállalunk rugalmas időbeosztással alkalmazkodva Angyalföldön!
Akvarisztika...
Rövid leírás: Angyalföld közelében keres akvarisztikával foglalkozó helyet, ahol bőséges kínálatot talál akváriumból és a hozzá szükséges felszerelésekből?Akkor kattintson ide!
Angol nyelviskola XIII....
Rövid leírás: A 13. kerület közelében keres angol nyelviskolát, ahol céges angol oktatásával is foglalkoznak?Akkor a részletekért kattintson ide!
Kárpitos bútor...
Rövid leírás: Kárpitos bútorok készítésével foglalkozunk Angyalföldön. Ha meglévő bútorát szeretné felújítani, akár hozott anyagból is vállalunk kárpitozást a 13. kerületben!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: XIII. kerületi kisállatkereskedésünk szakmai tanácsadással várja a gazdikat, bármilyen probléma esetén rendelkezésre állunk! Állateledelek nagy választéka Angyalföldön!
Magánbölcsőde, családi...
Rövid leírás: Amennyiben XIII. kerületi magánovit vagy magánbölcsődét keres, nézze meg honlapunk szolgáltatásait! Angyalföldi gyermekeinket is szeretettel és sok gondoskodással várjuk családi napközinkben!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Fodrászkellék,...
Rövid leírás: Angyalföldről várja fodrászkellék boltunk, ahol professzionális hajfestéket, számos minőségi hajápolószert kínálunk a XIII. kerületieknek!
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Kettős könyvvitel...
Rövid leírás: Kettős könyvvitellel foglalkozunk a XIII. kerületben, megbízóink részére elektronikus adóbevallás készítést is vállalunk számos más szolgáltatás mellett!
Műszaki vizsgáztatás...
Rövid leírás: Angyalföldön sürgősen kellene műszaki vizsgáztatás? Megoldjuk! Fogalma nincs, mi a baja kocsijának? Hibakód olvasással és többi szolgáltatásunkkal gyorsan a végére járhatunk a 13. kerületben a problémának!
Egészségmegőrző...
Rövid leírás: Egészségmegőrző masszázsokkal foglalkozom a XIII. kerületben, a svédmasszázs mellett számos más technikával is várom probléma esetén Angyalföldön!
Esztétikai fogászat...
Rövid leírás: Angyalföldön működő esztétikai fogászatunkon implantációt is végzünk, méghozzá kiemelkedő színvonalon! Fájdalommentes eljárás keretén belül várjuk a XIII. kerületieket!
Non-stop üvegezés...
Rövid leírás: Üvegesre van szüksége a XIII. kerületben, méghozzá azonnal? Éppen éjjel két óra van? Semmi gond! Non-stop üvegezéssel foglalkozunk Angyalföldön, biztosításra is!