Kategóriák

Magánbölcsőde, családi napközi, magánovi XIII. kerület

Alapítványi magánbölcsődénk és magánovink kis létszámú, maximum 12 fős csoportokkal, kertes családi házban várja az angyalföldi kicsiket, életkor szerinti bontásban 1996 óta. Családi napközinkben nagy hangsúlyt kap a személyre szabott figyelem és fejlesztés, gondoskodás, a gyerekek szokásait a szülők segítségével már az érkezéskor részletesen átvesszük, hogy a kicsik kezdettől jól érezhessék magukat. Angol és német oktatást is biztosítunk, természetesen játékos formában, hiszen tudjuk, hogy az ovis-bölcsis korosztály alapvető tevékenysége a játék. A kicsik fejlesztését magánbölcsődénkben és magánovinkban, az életkor sajátosságait, igényeit figyelembe véve alkalmazzuk.

 • óvoda
 • magánbölcsőde 13. kerület
 • magánóvoda
 • családi napközi
 • bölcsőde
 • magánovi
 • angol nyelv oktatás
 • bölcsis angol
 • ovis angol
 • ovis német Angyalföld
 • bölcsis német
 • zöldövezeti óvoda
 • zöldövezeti bölcsőde XIII. kerület
 • fejlesztő óvoda
 • fejlesztő bölcsőde

Sok játékkal, mesével, verseléssel, énekléssel várjuk  családi napközinkben a kicsiket, ahol a jó hangulatról képzett munkatársaink gondoskodnak!

 

Térkép


Vízszerelő, gázszerelő,...
Rövid leírás: Vízszerelő mestervizsgával, valamint gázszerelő és természetesen fűtésszerelő mestervizsgával várom a 13. kerületiek megkeresését Angyalföldről!
Társasház takarítás...
Rövid leírás: Irodatakarításra szakosodtunk a 13. kerületben, ahol emellett ellátunk társasház takarítási feladatokat is, teljes körűen, igény szerint Angyalföldön.
Patika, gyógyszertár,...
Rövid leírás: Angyalföldi patikánk gyógykozmetikumokkal is foglalkozik, valamint igen széles választékban tart homeopátiás termékeket is. Gyógyszertárunk a XIII. kerületben található.
Karosszériajavítás,...
Rövid leírás: Kárbejelentést, karosszéria javítást keres Angyalföldön? Műhelyünkben vállaljuk elkészült autója autófényezési munkáit is! Jöjjön el hozzánk a 13. kerületbe!
Autószerviz 13....
Rövid leírás: Autószervizünk számos szolgáltatást biztosít az angyalföldi autósok részére, érdemes ellátogatnia hozzánk futóműjavítás esetén is a XIII. kerületből!

Legkeresettebb

Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: Diszállat, Kisállat kereskedés Anygalföld
Magánbölcsőde, családi...
Rövid leírás: Amennyiben XIII. kerületi magánovit vagy magánbölcsődét keres, nézze meg honlapunk szolgáltatásait! Angyalföldi gyermekeinket is szeretettel és sok gondoskodással várjuk családi napközinkben!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Horgászbolt, díszállat...
Rövid leírás: Angyalföldi horgászboltot keres? Esetleg díszállat kereskedést szeretne találni? Akkor jöjjön el cégünkhöz, mely a 13. kerületben található!
Kárügyintézés 13....
Rövid leírás: Angyalföldi autósokat várunk karosszéria szervizünkben a legkisebb kőfelverődéstől a teljes javításig! Átvállaljuk a kárügyintézést is, forduljon hozzánk a 13. kerületből!
Műanyag javítás...
Rövid leírás: Angyalföldről is várom az autósok mellett a motorosokat, robogósokat is, ha műanyag javításra van szükség! A XIII. kerületiek részére karosszériajavítással foglalkozom.
Angol nyelvoktatás...
Rövid leírás: Nyelviskolát keres a 13. kerületben, ahol valóban használható nyelvtudást szerezhet? Angol nyelvoktatással foglalkozunk Angyalföldön, gyors eredménnyel!
Zsigeri zsírbontás...
Rövid leírás: Lipo lézeres alakformálással foglalkozunk angyalföldi vendégeink részére, mely forradalmi újdonság a zsírbontás terén! Emellett zsigeri zsírbontást is végzünk a 13. kerületiek részére.
Fitness club XIII....
Rövid leírás: A 13. kerületben várja fitness clubunk, ahol számos edzésforma között megtalálja az aerobik órát is, mely növeli az állóképességet és hatékonyan egészíti ki a fogyókúrát is!