Kategóriák

Magánbölcsőde, családi napközi, magánovi XIII. kerület

Alapítványi magánbölcsődénk és magánovink kis létszámú, maximum 12 fős csoportokkal, kertes családi házban várja az angyalföldi kicsiket, életkor szerinti bontásban 1996 óta. Családi napközinkben nagy hangsúlyt kap a személyre szabott figyelem és fejlesztés, gondoskodás, a gyerekek szokásait a szülők segítségével már az érkezéskor részletesen átvesszük, hogy a kicsik kezdettől jól érezhessék magukat. Angol és német oktatást is biztosítunk, természetesen játékos formában, hiszen tudjuk, hogy az ovis-bölcsis korosztály alapvető tevékenysége a játék. A kicsik fejlesztését magánbölcsődénkben és magánovinkban, az életkor sajátosságait, igényeit figyelembe véve alkalmazzuk.

 • óvoda
 • magánbölcsőde 13. kerület
 • magánóvoda
 • családi napközi
 • bölcsőde
 • magánovi
 • angol nyelv oktatás
 • bölcsis angol
 • ovis angol
 • ovis német Angyalföld
 • bölcsis német
 • zöldövezeti óvoda
 • zöldövezeti bölcsőde XIII. kerület
 • fejlesztő óvoda
 • fejlesztő bölcsőde

Sok játékkal, mesével, verseléssel, énekléssel várjuk  családi napközinkben a kicsiket, ahol a jó hangulatról képzett munkatársaink gondoskodnak!

 

Térkép


Kutyakozmetika 13....
Rövid leírás: XIII. kerületi kutyakozmetikámban szeretettel és kedvezményekkel fogadok menhelyi és keverék kutyusokat is szakszerű kutyanyírásra! Angyalföldön várom!
Állatorvosi rendelő...
Rövid leírás: Állatorvosi rendelő ahol kutyája cicája a legjobb ellátást kapja. Keressen minket a XIII. kerületben, Angyalföldön. Szeretettel árjuk kedvencével együtt!
Mosógép javítás,...
Rövid leírás: Mosógép javításra, esetleg mosogatógép szerelőre van szüksége Angyalföldön? Keressen minket a 13. kerületbe, ahol vállaljuk villanybojlerek javítását is!
Emblémázás Angyalföld,...
Rövid leírás: Angyalföldön foglalkozunk reklámajándék készítéssel, hatalmas választékot kínálva! Emblémázást is vállalunk rövid határidővel a XIII. kerületi megrendelők részére!
Gyógytorna Angyalföld,...
Rövid leírás: Várom a 13. kerületieket gyógytornára, ha ízületi fájdalmakkal küzdenek, illetve különféle módszerekkel gerincsérv kezeléssel is foglalkozom Angyalföld mellett!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Kisállatkereskedés...
Rövid leírás: XIII. kerületi kisállatkereskedésünk szakmai tanácsadással várja a gazdikat, bármilyen probléma esetén rendelkezésre állunk! Állateledelek nagy választéka Angyalföldön!
Magánbölcsőde, családi...
Rövid leírás: Amennyiben XIII. kerületi magánovit vagy magánbölcsődét keres, nézze meg honlapunk szolgáltatásait! Angyalföldi gyermekeinket is szeretettel és sok gondoskodással várjuk családi napközinkben!
Díszállat kereskedés...
Rövid leírás: Díszállatot keres a XIII. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk ahol terrarisztikai termékekkel is várjuk az Angyalföldi lakosságot!
Fodrászkellék,...
Rövid leírás: Angyalföldről várja fodrászkellék boltunk, ahol professzionális hajfestéket, számos minőségi hajápolószert kínálunk a XIII. kerületieknek!
Ékszerész, törtarany...
Rövid leírás: Ha jó kézügyességű ékszerészt keres Angyalföldön, jöjjön el üzletünkbe! Egyedi ékszerek mellett törtarany felvásárlással is foglalkozunk, ha a XIII. kerületből látogat hozzánk!
Zsigeri zsírbontás...
Rövid leírás: Lipo lézeres alakformálással foglalkozunk angyalföldi vendégeink részére, mely forradalmi újdonság a zsírbontás terén! Emellett zsigeri zsírbontást is végzünk a 13. kerületiek részére.
Fitness club XIII....
Rövid leírás: A 13. kerületben várja fitness clubunk, ahol számos edzésforma között megtalálja az aerobik órát is, mely növeli az állóképességet és hatékonyan egészíti ki a fogyókúrát is!
Klímaszerelés...
Rövid leírás: Angyalföldön is meleg van? Lakásklímát szeretne, mert nem tud aludni? Forduljon cégünkhöz, ha minőségi klímaszerelésre van szüksége a 13. kerületben!
Pilates Angyalföld,...
Rövid leírás: Angyalföldi stúdiónkban kipróbálhatja a gépi Pilatest, mely hatékony segítség a derék- és hátfájdalmak kezelésére. Pilates oktatóink a 13. kerületben várják!
Fogtechnikus...
Rövid leírás: Fogsorjavítás helyszínen, azonnal! A XIII. kerületben működő fogtechnikámban lehetőség szerint azonnal vállalom a javítást, fogtechnikus mesterként 20 éve Újlipótvárosban!